Пиле с гъби и топено сирене

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1125k
Пиле с гъби и топено сирене1 / 2
16/10/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
5
"Има нещо магически вкусно и неустоимо в комбинацията между пиле, гъби и топено сирене"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 1 пиле
  • гъби - 0, 500 кг пресни
  • сирене - 1 топено пушено
  • чубрица
  • соев сос
  • лимони
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се разрязва на 2 на 4 части или се оставя цяло, ако предпочитате. Накисва се за половин час в марината от соев сос и лимонов сок.

Гъбите и топеното сирене се нарязват на парчета, овкусяват се с чубрица, прибавя се пилешкото с маринатата и всучко се омесва в плик за печене.

Добавя се малко мазнина и пликът се затваря. Правят се няколко дупки и се слага в тава с 2 пръста вода.

Пече се за около 40 мин на 200-250 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
53
42
34
21
10
Дай твоята оценка: